Aktuellt

Boksläpp och Releasemingel

SKUGGAN I NORR – sista delen i Nepalsviten släpps i augusti 2024! 

SKUGGAN I NORR - bokomslag

SKUGGAN I NORR 

Emelie Ekberg är närmare sanningen om sin pappas försvinnande än någonsin tidigare. I Skuggan i norr ställs hon inför sin hittills största utmaning. När hennes vän kidnappas dras hon in i en hänsynslös maktkamp fylld av hämnd och girighet, med rötter långt tillbaka i tiden.

Tillsammans med journalisten Markus Ivarsson navigerar Emelie genom ett farligt nätverk av lögner och konspirationer. Varje steg leder dem djupare in i en väv av mörka hemligheter och en fiende som inte skyr några medel.

Sökandet tar dem från Stockholms finare delar till de majestätiska bergen i Nepal. I de avlägsna bergssluttningarna avslöjar de ett gömt laboratorium och en chockerande upptäckt som förändrar allt.

Skuggan i norr är den spännande avslutningen på trilogin om kampsportsmästaren Emelie Ekberg och journalisten Markus Ivarsson. En berättelse om mod, vänskap och jakten på rättvisa. Kom med på ett sista, hisnande äventyr där avslöjanden väntar i skuggorna.

Läs mer och förhandsbeställ under sommaren på min webshop på Shopify: Hanna Wesslén Books.

Releasemingel och bokhelg på Gamla Stans Galleri

Fredag 23 augusti – söndag 25 augusti, klockan 12-16 kommer jag att signera Skuggan i norr på Gamla Stans Galleri. Välkommen att titta förbi och köpa ett signerat exemplar innan den släpps i handeln!

Det blir även releasemingel med bubbel och snittar på fredagen den 23 augusti. Endast föranmälda gäster och begränsat antal platser.

Hanna på Hornstulls marknad, bok Sprickan i fasaden

Anmäl dig till nyhetsbrevet för löpande uppdateringar kring mitt skrivande, aktuella events, tips och erbjudanden. 

Sprickan i fasaden som ljudbok

Sprickan i fasaden gavs ut som ljudbok av Saga Egmont den 7 februari 2023.

Uppläsare är den fantastiska Lena Löfvenborg.

Lyssna på den där ljudböcker finns!

Sprickan i fasaden ljudbok

Boksläpp och recension

”Det här är action ut i fingerspetsen och en oerhörd stark debut. Efter varje avslutat kapitel slängs man in i nästa, en bok som man utan svårigheter skulle kunna läsa i ett svep om bara tiden fanns. Jag älskar denna typ av böcker och kan nog påstå att den har allt.”

recension

Ninasboktips

på Instagram