Brickan i spelet

Hanna Wesslén Books

Brickan i spelet
Nepalsviten del 2

BRICKAN I SPELET – NEPALSVITEN DEL 2

I en avlägsen by i Nepal har en forskare gjort en banbrytande medicinsk upptäckt som lockar till sig skrupelfria aktörer. När juristen som var inblandad i medicinens distribution hittas död i en dunkel gångtunnel utanför Stockholm dras Emelie Ekbergs och Markus Ivarssons nystartade detektivbyrå in i en farlig utredning. Spåren leder från Nepals dramatiska bergssluttningar till en skuggsida av läkemedelsindustrin.

Emelie kämpar samtidigt med att lösa mysteriet kring sin pappas försvinnande under en forskningsresa till Nepal. Finns det ett samband med utredningen? Sökandet tar dem djupare in i nätet av skoningslösa konspirationer. I jakten på sanningen ställs de inför en ljusskygg värld där varje ledtråd kan vara avgörande och där felsteg får ödesdigra konsekvenser.

Brickan i spelet är den andra spänningsromanen i trilogin Nepalsviten, om karatemästaren Emelie Ekberg och journalisten Markus Ivarsson.

Brickan i spelet

Direktlänk till Hanna Wesslén Books (Shopify)

Köp fraktfritt direkt via ShopifyHanna Wesslén Books

I shopifybutiken kan du enkelt betala med kort, Klarna, ApplePay, GooglePay, PayPal eller Swish. Böckerna finns även tillgängliga på de flesta av streamingtjänsterna och i nätbokhandeln. Fråga gärna efter böckerna på ditt lokala bibliotek!