Jul på Sägenevik

Hanna Wesslén Books

Jul på Sägenevik -
Storm vid julbordet

Jul på Sägenevik – Storm vid julbordet

Stormig jul på Sägenevik
Två systrar och deras familjer samlas för att fira jul på den mytomspunna Sägeneviks herrgård. Det som förväntades bli en idyllisk julafton förvandlas snabbt till värsta sortens släktträff. När en oväntad snöstorm drar in över herrgården och slår ut kommunikationen med omvärlden eskalerar de pyrande konflikterna.


I mörkret försvinner en värdefull rapport från en svit. När det dessutom upptäcks att en av gästerna saknas i stormen tvingas alla ifrågasätta varandras lojalitet och avsikter. Vad döljer de gamla väggarna på Sägenevik? Vem kan de lita på när allt ljus släcks?

Jul på Sägenevik – Storm vid julbordet är en ”cosy mystery”-inspirerad kort roman som utspelar sig på den fiktiva herrgården Sägenevik i Roslagen. En berättelse om hemligheter och försoning i juletid.

Jul på Sägenevik - Storm vid julbordet

Direktlänk till Hanna Wesslén Books (Shopify)

Köp fraktfritt direkt via ShopifyHanna Wesslén Books

I shopifybutiken kan du enkelt betala med kort, Klarna, ApplePay, GooglePay, PayPal eller Swish. Böckerna finns även tillgängliga på de flesta av streamingtjänsterna och i nätbokhandeln. Fråga gärna efter böckerna på ditt lokala bibliotek!