Sprickan i fasaden

Hanna Wesslén Books

Sprickan i fasaden
Nepalsviten del 1

SPRICKAN I FASADEN – NEPALSVITEN DEL 1

Mörka vindar sveper över Nepal 2002 där ett inbördeskrig sliter sönder landet. Tidigare kampsportmästaren Emelie Ekberg befinner sig sen länge i Katmandu. Hon arbetar för en anonym hjälporganisation med kontroversiella metoder.

När ett uppdrag att stoppa en illegal vapenleverans går snett blir Emelie oskyldigt misstänkt för mord. Spåren pekar mot hennes hemland Sverige. Fast besluten att hitta mördaren flyr hon tillbaka dit.

I Stockholm träffar hon journalisten Markus, som undersöker ett av landets största investmentföretag. Vilka kopplingar har företaget till vapensmugglingen? Finns den riktiga mördaren i Sverige? Sökandet leder dem in i en härva med hänsynslösa krafter beredda att gå mycket långt för att skydda sina hemligheter.

Sprickan i fasaden är en spänningsroman som rör sig mellan Katmandus hisnande bergssluttningar och styrelserummen i Stockholm. Det är den första fristående boken i Nepalsviten.

Sprickan i fasaden - Nepalsviten del 1

Direktlänk till Hanna Wesslén Books (Shopify)

Köp fraktfritt direkt via ShopifyHanna Wesslén Books

I shopifybutiken kan du enkelt betala med kort, Klarna, ApplePay, GooglePay, PayPal eller Swish. Böckerna finns även tillgängliga på de flesta av streamingtjänsterna och i nätbokhandeln. Fråga gärna efter böckerna på ditt lokala bibliotek!

Ninasboktips, recension av Sprickan i fasaden (läs hela recensionen på Bokus.se)

… Det här är action ut i fingerspetsen och en oerhört stark debut. Jag kan nog påstå att den har allt!