Trycktider!

Dags för tryck av Sprickan i fasaden

Äntligen är det dags! Manuset till Sprickan i fasaden är inskickat till tryckeriet och nu återstår endast att godkänna tryckfilen när den är klar. Det blir sista möjligheten att ändra något, men förhoppningsvis ska det inte behövas. Tryck sker i Sverige på FSC-märkt papper.

Det har varit en intensiv period sedan manuset kom tillbaka från språkgranskning i slutet av oktober. Utöver att gå igenom rent språkliga ändringar så har jag strukit några stycken (utan att ändra handlingen), gjort förtydliganden efter påpekande från testläsare samt fyllt i ett par logiska luckor. 

Det slår mig, inte för första gången, att det är när andra läser och ger input som manuset har chans att lyfta. Så tacksam för att det är många som har velat hjälpa till!

Preliminärt datum från tryckeriet är nu 2 december, något tidigare än planerat. Vi får se om det datumet står sig.

 

Sagt om Sprickan i fasaden

”Det är spännande och dramatiskt. Mycket står på spel. Etik och moral ställs mot egen vinning och omsorgen om familjen. En lyckad mix som gör att läsaren tror på det som händer samtidigt som storyn stundtals har den där känslan av thriller. Det blir inte sämre av att huvudpersonen Emelie är en sann actionhjälte, stark och okuvlig.”

Linda Vestergren, manusutvecklare

Förhandsbeställ signerade exemplar direkt av mig på länken nedan. Specialpris för förhandsbeställningarna: 

140 kronor inklusive frakt inom Sverige. Ytterligare böcker i samma beställning 80 kronor styck.