Boktrailer Nepalsviten

15 april 2024

Nepalsviten trailer

Boktrailern är här

Boktrailer Nepalsviten – se den här nedan! 

Hur hänger ett mord i Nepal ihop med ett investmentbolag i Stockholm? Nepalsviten tar dig med på en spännande resa från Katmandus vindlande gränder och bergsmassiven i Nepal till Stockholms finrum.

Inslagen i boktrailern är en del av vad du finner i Sprickan i fasaden och Brickan i spelet. Storyn till den tredje och sista delen i Nepalsviten är klar och manuset är under redigering. Den sista boken blir ungefär av samma längd som Brickan i spelet och där kommer allt att avslöjas. Vilka hemligheter döljer karaktärerna och vem klarar sig helskinnad ur den slutliga sammandrabbningen?

Håll utkik efter fler trailers inför boksläppet av den sista och avgörande tredje delen!

"Stämningsfull och fartfylld"

Den här trailern visar några av de huvudspår som böckerna kretsar kring. Jag ville framhäva känslan i böckerna, som läsare sagt är ”både stämningsfull och fartfylld”. Bilderna är skapade med hjälp av Adobe Firefly, ett program jag ofta använder för att ta fram inspirerande bilder som sedan hjälper mig att förmedla den visuella bilden i skrift.

Läs mer om första delen, Sprickan i fasaden, här och andra delen, Brickan i spelet, här.

Titta gärna på trailern och lämna dina kommentarer. Har du ännu inte läst böckerna och tycker de verkar spännande så finns de att köpa i den vanliga nätbokhandeln eller streama på Storytel och Nextory. Helst av allt köper du dem fraktfritt från min webbshop – då får du dem även signerade.

Vill du läsa Glimmerdjup, en prolog till Nepalsviten? Ladda ner den gratis som e-bok.

Tidigare bloggposter

Nästa steg för sista manuset i Nepalsviten. Läs för att höra hur det går i skrivprocessen bakom kulisserna.

Karaktärerna i Nepalsviten - Markus resa: En osäker journalist som finner mod genom kärleken och karate, i en berättelse om personlig tillväxt.

Skrivliv 2024. Nytt år, nya möjligheter! 2024 är här och med det kommer nya mål och drömmar, speciellt i skrivlivet.