Jul på Sägenevik – Storm vid julbordet: Nu tillgänglig

Senast uppdaterad: 17 december 2023

Jul på Sägenevik - en kortroman om julen på Sägeneviks herrgård

Jul på Sägenevik - Storm vid julbordet

Jag kan med glädje meddela att min senaste bok, Jul på Sägenevik – Storm vid julbordet, nu finns tillgänglig! Det har varit en fantastisk resa att skriva denna spännande julberättelse, och jag ser fram emot att dela den med er läsare.

Om boken

Jul på Sägenevik – Storm vid julbordet är inte bara en berättelse om julens magi, det är också en bok fylld av mysterier, hemligheter och familjedynamik. Mitt i en snöig svensk vinter, på den anrika Sägeneviks herrgård, vävs en intrig av försvinnanden och oväntade händelser. Huvudkaraktärerna, de karismatiska kvinnorna Madeleine och Regina, tar er med på en resa där varje snöflinga och varje knarrande golvbräda berättar en egen historia.

Intrigen

När en oväntad julstorm slår till, blir gästerna på herrgården insnöade och isolerade från omvärlden. Men det är inte bara vädret som utgör hotet, utan även de hemligheter som långsamt börjar krypa fram ur herrgårdens skuggor. Jul på Sägenevik – Storm vid julbordet är en bok som tar dig med in i herrgårdens julstämning och håller dig fast från första till sista sidan.

Var man kan läsa boken

Jul på Sägenevik – Storm vid julbordet är tillgänglig på populära streamingsajter som Storytel (Länk till Storytel), Nextory och de vanliga webbutikerna. Ni kan också köpa boken direkt från min webbutik Hanna Wesslén Books, där den för närvarande kostar endast 20 kronor, som tack för att ni köper direkt från mig.

 

slutligen...

Jag ser verkligen fram emot att höra vad ni läsare tycker om boken. Era tankar och feedback är ovärderliga, så glöm inte att lämna recensioner och dela era upplevelser på sociala medier, eller hör av er direkt till mig och berätta.

Tack för att du följer mig på denna spännande skrivresa. Jag hoppas att Jul på Sägenevik – Storm vid julbordet kommer att ge en stunds avkoppling blandat med spänning i jul. Ta hand om dig, köp ett exemplar, kryp upp i favoritfåtöljen och dyk in i julen på Sägeneviks herrgård.

Ser fram emot att dela fler historier med dig i framtiden!

Jul på Sägenevik - Storm vid julbordet

Vill du läsa novellen Glimmerdjup, en prolog till Nepalsviten? Klicka nedan:

Tidigare bloggposter

Nästa steg för sista manuset i Nepalsviten. Läs för att höra hur det går i skrivprocessen bakom kulisserna.

Boktrailer Nepalsviten

Boktrailer Nepalsviten. Upptäck spänningsromanerna som tar dig från Katmandu till Stockholm.

Karaktärerna i Nepalsviten - Markus resa: En osäker journalist som finner mod genom kärleken och karate, i en berättelse om personlig tillväxt.

Skrivliv 2024. Nytt år, nya möjligheter! 2024 är här och med det kommer nya mål och drömmar, speciellt i skrivlivet.