Omslaget avslöjat och slutspurt på redigeringen!

Författarens skrivarhörna

Vad har hänt med manuset till Brickan i spelet under sommaren? Det är dags att jag delar med mig om vad som händer bakom kulisserna i skrivarhörnan. 

Omslaget till Brickan i spelet

Jag är både stolt och överlycklig över att äntligen få visa upp omslaget till den andra delen i Nepalsviten: Brickan i spelet. Det fantastiska omslagsdesignen står den talangfulla Mia Fallby för, och jag är mer än nöjd med resultatet.

För er som minns min tidigare bok, Sprickan i fasaden, kommer denna uppföljare kännas igen, även om det går att läsa böckerna som fristående. Men för att få den fulla upplevelsen rekommenderar jag att läsa dem i ordningsföljd. Mer om Nepalsviten hittar du i detta inlägg.

I Brickan i spelet utforskas konsekvenserna av en ny medicinsk upptäckt som har potentialen att revolutionera sjukvården. Vem kommer att triumfera i kampen om det lukrativa läkemedelskontraktet, och vem kommer endast att vara just en bricka i spelet? För en djupare inblick i handlingen, se baksidestexten nedan.

Baksidestext till Brickan i spelet

Slutredigering och tidsplan

Boken lanseras den 25 oktober 2023, både som tryckt upplaga (danskt band) och e-bok.

För tillfället är jag nedsjunken i den sista redigeringsfasen, och snart börjar sättningen av inlagan samt korrekturläsningen.

Efter åtta månader av intensivt arbete med detta manus känns det verkligen som att ljuset i tunneln närmar sig. För att jämföra tog Sprickan i fasaden mig nästan tre år att färdigställa!

Denna sommar har varit en blandning av hängivet skrivande och redigering, samtidigt som jag njutit av lata dagar och välförtjänt semester. De avslutande stegen i ett projekt, de sista 5-10%, utgör alltid de tuffaste momenten för mig. Men nu bubblar jag av energi och är redo att ta mig an slutklämmen med denna bok.

Jag hoppas innerligt att du kommer att vilja läsa den!

Omslag Brickan i spelet (berg i bakgrunden, tjej med kamera som spanar)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *